Με επιτυχία διοργανώθηκε το «Artemis Fight Night ΙΙ» στο Μαρούσι

IMG 20210721 225358 1600x1200 2

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Αrtemis Fight Night για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Μαρούσι, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021. Το fight show προσέφερε ιδιαίτερες αγωνιστικές συγκινήσεις, σε εκατοντάδες φίλους που παραβρέθηκαν στον ασφαλή και άνετο χώρο του Αίθριου Θέατρου παρακολουθώντας αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας, αλλά και σε χιλιάδες που το παρακολούθησαν μέσω live streaming.

Διαβάστε περισσότερα: Με επιτυχία διοργανώθηκε το «Artemis Fight Night ΙΙ» στο Μαρούσι

Ξενάγηση της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου στη μεγάλη επετειακή έκθεση «1821 πριν και μετά» στο Μουσείο Μπενάκη

 DSC5793 2

Θ. Αμπατζόγλου: «Όλοι οι Έλληνες πρέπει να επισκεφτούν την έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση του ‘21»

 

Την ευκαιρία ξενάγησης στη μεγάλη επετειακή έκθεση για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση «1821 πριν και μετά» στο Μουσείο Μπενάκη, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, από τον επιστημονικό Διευθυντή του Μουσείου Γιώργο Μαγγίνη.

Διαβάστε περισσότερα: Ξενάγηση της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου στη μεγάλη επετειακή έκθεση «1821 πριν και μετά» στο...

Χαιρετισμός του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην εκδήλωση παρουσίασης του Master Plan ανάπλασης του ΟΑΚΑ

oaka1

Στην εποικοδομητική στάση του Δήμου Αμαρουσίου απέναντι στην πρόταση για τον εκσυγχρονισμό του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του ΔΣ ΟΑΚΑ Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην εκδήλωση  παρουσίασης του Master Plan ανάπλασης του ΟΑΚΑ, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα: Χαιρετισμός του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην εκδήλωση παρουσίασης του Master Plan...

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

IMG 20210719 WA0000

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, όπου ο Υπουργός Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Διαβάστε περισσότερα: Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

ARTΕΜΕΙΣ Festival 2021: Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ξεκίνησε το τριήμερο φεστιβάλ νεολαίας

loc 13 1600x1065 Αντιγραφή

Θ. Αμπατζόγλου : «Στο Μαρούσι το Φεστιβάλ Νεολαίας γίνεται θεσμός δημιουργίας και ανάδειξης καλλιτεχνικών ταλέντων»

 Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 219) ξεκίνησε το τριήμερο ART παρουσία του Δημάρχου .

Διαβάστε περισσότερα: ARTΕΜΕΙΣ Festival 2021: Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ξεκίνησε το τριήμερο...

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου το μουσικό αφιέρωμα στην αγάπη και τη ζωή από τη Δ. Γαλάνη

gal 25 1600x1063

Θ. Αμπατζόγλου «Σπουδαία η προσφορά της Δήμητρας Γαλάνη»

 

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 219) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έλαβε χώρα η μουσική παράσταση «Έρωτα εσύ…» με τη μοναδική ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου το μουσικό αφιέρωμα στην αγάπη και...

Συστήθηκε το 1ο Φόρουμ Νέων του Αμαρουσίου - Συνάντηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τις Νέες και Νέους Συμβούλους της πόλης

 DSC5032 1600x1069

Θ. Αμπατζόγλου: «Η νέα γενιά του Αμαρουσίου αποκτά βήμα και ρόλο»

 Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τις Νέες και Νέους που απαρτίζουν το 1ο Φόρουμ Νέων του Δήμου, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Διαβάστε περισσότερα: Συστήθηκε το 1ο Φόρουμ Νέων του Αμαρουσίου - Συνάντηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τις...

Συστήθηκε το 1ο Φόρουμ Νέων του Αμαρουσίου - Συνάντηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τις Νέες και Νέους Συμβούλους της πόλης

 DSC5032 1600x1069

Θ. Αμπατζόγλου: «Η νέα γενιά του Αμαρουσίου αποκτά βήμα και ρόλο»

 Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τις Νέες και Νέους που απαρτίζουν το 1ο Φόρουμ Νέων του Δήμου, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Διαβάστε περισσότερα: Συστήθηκε το 1ο Φόρουμ Νέων του Αμαρουσίου - Συνάντηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τις...

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην πόλη

prasino3

Θ. Αμπατζόγλου: «Όλοι αντιλαμβάνονται τη δουλειά που γίνεται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές»

 Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 σε εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου...

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου η «Μαγική βραδιά αγάπης» με τον Γιάννη Πάριο

par 30 1600x1058

Θ. Αμπατζόγλου «Σπουδαία η προσφορά του Γιάννη Πάριου στο ελληνικό τραγούδι»

 

Τη Δευτέρα  12 Ιουλίου 2021 στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 219), ο Γιάννης Πάριος, ο κορυφαίος, διαχρονικής αξίας τραγουδιστής, ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του και χάρισε στους εκατοντάδες θεατές του Φεστιβάλ, μία αξέχαστη βραδιά αγάπης.

Διαβάστε περισσότερα: Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου η «Μαγική βραδιά αγάπης» με τον...

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στις εργασίες καθαρισμού διαζώματος επί της οδού Πεντέλης

pentelis1 1600x1200

Πρόγραμμα αποψίλωσης πεζοδρομίων στις γειτονιές Αμαρουσίου

 Θ. Αμπατζόγλου «Προτεραιότητα στην ασφάλεια οδηγών και πεζών»

 Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στις εργασίες καθαρισμού του διαζώματος επί της οδού Πεντέλης στα όρια ευθύνης του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στις εργασίες καθαρισμού διαζώματος επί της οδού...

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου οι ΠΥΞ ΛΑΞ περιπλάνησαν με τη μουσική τους το κοινό και θύμισαν σε όλους «Τι είναι αυτό που μας ενώνει»

20210710 234108

Θ. Αμπατζόγλου: «Στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου το κοινό βιώνει μοναδικές βραδιές»

 

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έλαβε χώρα το Σάββατο 10  Ιουλίου 2021, στο κατάμεστο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), η συναυλία του ελληνικού εναλλακτικού ροκ μουσικού συγκροτήματος των ΠΥΞ ΛΑΞ. 

Διαβάστε περισσότερα: Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου οι ΠΥΞ ΛΑΞ περιπλάνησαν με τη...

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου η παράσταση του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Ας θυμηθούμε τα παλιά»

pal 39 1600x1065

Παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτισμός στο Μαρούσι: Σύλλογοι, Ενώσεις, Σωματεία στο χθες και στο σήμερα της πόλης»

 Θ. Αμπατζόγλου «Βραδιά αφιερωμένη στο Μαρούσι των τεχνών και του πολιτισμού»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την Κυριακή  11 Ιουλίου 2021 στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας219) έλαβε χώρα η μουσική παράσταση του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Ας θυμηθούμε τα παλιά».

Διαβάστε περισσότερα: Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου η παράσταση του Δημοτικού Ωδείου...

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» σε µία συναυλία µε τα πιο αγαπημένα λαϊκά & λυρικά τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη

ampatzoglou synavlia theodorakis

Θ. Αμπατζόγλου «Η πόλη του Αμαρουσίου παράγει τοπικό πολιτισμό μέσα από ποιοτικά καλλιτεχνικά δρώμενα»

 

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έλαβε χώρα την Παρασκευή 9  Ιουλίου 2021 στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) μοναδική συναυλία από την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι: Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Βελισσάριος, Σαββέρια Μαργιολά.

Διαβάστε περισσότερα: Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η ορχήστρα «Μίκης...