Θεόδωρος Αμπατζόγλου: «Εγγυόμαστε ότι τα επόμενα χρόνια το Μαρούσι θα πάει ακόμη πιο ψηλά»

Άρθρο του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ

 Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου θα πρωταγωνιστήσουν στην αλλαγή σελίδας που θα γίνει στην πόλη μας.

Θα κληθούν να αποφασίσουν αν και τα επόμενα χρόνια το προάστιό μας θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Η αν θα επιτρέψουμε στους πολιτικούς εκπροσώπους των δυνάμεων της απραξίας και του λαϊκισμού, να «παίξουν στα ζάρια», το μέλλον της πόλης μας.

Είμαι αισιόδοξος ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου θα κάνουν για μια ακόμη φορά τη σωστή επιλογή.

Ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο των υποψηφιοτήτων, μπορούμε πλέον με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα να αναδείξουμε όλοι τον προγραμματικό μας σχεδιασμό για την επόμενη μέρα στο Μαρούσι.

Να βάλουμε όλοι τις ανάγκες των συμπολιτών μας, πάνω από προσωπικές στοχεύσεις ή σκοπιμότητες.

 

Να βάλουμε επιτέλους όλοι, το Μαρούσι πάνω από όλα.

Η δική μας δημοτική παράταξη , ο συνδυασμός  « Μαρούσι Νέα Εποχή- ο Πολίτης Πρωταγωνιστής»,  προσέρχεται σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση.

Έχουμε αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε καταρχήν ένα ισχυρό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται από αυτοδιοικητικά στελέχη,  με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των τοπικών ζητημάτων . Αλλά και από νέους ανθρώπους, με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές κι επιλογές μέχρι σήμερα, αλλά  καταξιωμένους στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους χώρο, που έχουν τη διάθεση και το μεράκι να συνεργαστούν και να προσφέρουν στην πόλη.

Η εμπειρία που διαθέτω από τη διοίκηση μεγάλων οργανισμών , μου επιτρέπει να γνωρίζω ότι χωρίς συνεργασίες και συνένωση ανθρώπων και δυνάμεων, κανένα εγχείρημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Εμείς έχουμε την ομάδα που συνδυάζει γνώση , εμπειρία αλλά και φρέσκες ιδέες , κι αυτό αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

Ένας άλλος λόγος που μας γεμίζει αισιοδοξία, είναι η θετική ανταπόκριση των πολιτών στην υποψηφιότητά μας. Στην καθημερινή μας επαφή μαζί τους, διαπιστώνουμε ότι ενστερνίζονται την πολιτική μας φιλοσοφία, που αποτυπώνεται στο βασικό πολιτικό μας μήνυμα, που είναι «ο πολίτης πρωταγωνιστής».  Διατυπώνουν σοβαρές προτάσεις, τις οποίες ενσωματώσαμε ήδη στο προγραμματικό μας σχέδιο, ενώ αντιλαμβάνονται την ανάγκη να προχωρήσει η πόλη μπροστά χωρίς ιδεοληψίες, με σχέδιο και πρόγραμμα και το κυριότερο, χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις που υπηρετούν σκοπιμότητες που δεν ταυτίζονται με το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Η τοπική μας κοινωνία απαιτεί ενότητα των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης κι επιθυμεί  να αναλάβει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός της . Αυτό  το ρόλο, εμείς δεσμευόμαστε ότι θα τους τον εξασφαλίσουμε.

Το επόμενο διάστημα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες με στόχο την προβολή των προγραμματικών μας θέσεων. Πόρτα πόρτα, γειτονιά γειτονία, θα παρουσιάσουμε το σχέδιο μας για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

Πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο, συγκεκριμένο κι όχι γενικόλογο, με ξεκάθαρες προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα.

Πρόγραμμα που απαντά στις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες του Δήμου μας κι εγγυάται ότι δεν θα χαθούν όλα όσα έγιναν στο Μαρούσι τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουμε το όραμα, τις ιδέες, το σχέδιο αλλά και την ομάδα των ανθρώπων που εγγυάται ότι το Μαρούσι τα επόμενα χρόνια, θα πάει ακόμη πιο ψηλά.

 

Θεόδωρος Αμπατζόγλου,

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Επικεφαλής Συνδυασμού «Μαρούσι - Νέα Εποχή»

Κατηγορία: