Το Μαρούσι της Νέας Εποχής, χρειάζεται ενότητα και υπευθυνότητα. Δεν θα μετατρέψουμε σε «ρουλέτα», τον προεκλογικό αγώνα στο Μαρούσι.

Η θέση της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι - Νέα Εποχή» και του επικεφαλής της, υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου , για το ζήτημα του καζίνο, είναι απολύτως ξεκάθαρη και διαφανής.

Διατυπώθηκε αμέσως μόλις προέκυψε το θέμα και ταυτίζεται απόλυτα, με την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου,  με τη σημερινή του σύνθεση.

Η θέση μας στο συγκεκριμένο ζήτημα υπαγορεύεται από το όραμα που έχουμε για τη μελλοντική ανάπτυξη της πόλης μας. Δεν υπαγορεύεται από κανένα κόμμα, όπως κάποιοι άλλοι συνυποψήφιοί μας φαντάζονται.

Θα συνιστούσαμε στους συνυποψηφίους μας αυτούς, που «ψαρεύουν» ψήφους στα θολά  με «πάθος», για να βρουν απεγνωσμένα  «λύσεις» στα πολιτικά τους αδιέξοδα, να πάψουν να λαϊκίζουν, για να μην μετατραπεί σε ρουλέτα ο προεκλογικός αγώνας στο Μαρούσι.

 

Η επόμενη μέρα από τις εκλογές της 26ης Μαίου θα πρέπει να βρει ενωμένες όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του προαστίου μας, ώστε να αναζητήσουμε από κοινού με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, ρεαλιστικές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τους συμπολίτες μας.

Κατηγορία: