Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση του Μακροποδάρα Παναγιώτη στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»

ambatzoglou makropodaras

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Επιστήμονες της Νέας Γενιάς συστρατεύονται για τη Νέα Εποχή στο Δήμο μας»

Άλλος ένας δυναμικός εκπρόσωπος της Νέας Γενιάς , συστρατεύεται  μαζί μας στον αγώνα για το Μαρούσι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ο Μακροποδάρας Παναγιώτης είναι νέος επιστήμονας, έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και ηλεκτρολογία στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) και ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτος Εκπαιδευτικός Π.Ε. με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Είναι 26 ετών και έτοιμος να προσφέρει στην κοινή μας προσπάθεια με καινοτόμες ιδέες.

Η δυναμική παρουσία της Νέας Γενιάς μας κάνει πιο αισιόδοξους και πιο ισχυρούς.

Επισυνάπτεται δήλωση και βιογραφικό του κ. Μακροποδάρα Παναγιώτη.

 

 

Δήλωση  Μακροποδάρα Παναγιώτη

Αγαπητοί φίλοι του Αμαρουσίου η απόφαση μου να συστρατευτώ στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σηματοδοτεί για μένα το ξεκίνημα μιας Νέας Εποχής στο δήμο μας για ένα υγιές και δυνατό Μαρούσι που πάνω από όλα βάζει τον δημότη του και μόνο. Μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια εξουσίας έχοντας ως οδηγό την αγάπη και την αφοσίωση στον τόπο μας θα χτίσουμε μία νέα βάση επικοινωνίας και επαφής με τα προβλήματα του δημότη. Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς επιβάλλεται για εμάς τους νέους να βγούμε μπροστά να δούμε τα πράματα από διαφορετική σκοπιά ,να καινοτομήσουμε και να πρωτοπορήσουμε στον ήδη πάσχοντα τομέα της αυτοδιοίκησης . Οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από τους παλαιότερους και να προσθέσουμε την νέα οπτική μας γωνία. Είμαι σίγουρος σαν νέος επιστήμονας και μηχανικός πως με την στήριξη των δημοτών μας θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια Νέα Εποχή στο Μαρούσι.

Βιογραφικό Μακροποδάρα Παναγιώτη

Ονομάζομαι Μακροποδάρας Παναγιώτης - Ευάγγελος ,είμαι 26 ετών , κατοικώ στο Μαρούσι από την παιδική μου ηλικία καθώς έζησα και μεγάλωσα στον Παράδεισο Αμαρουσίου .

ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Έχω σπουδάσει παιδαγωγικά και ηλεκτρολογία στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) και ταυτόχρονα είμαι τελειόφοιτος Εκπαιδευτικός Π.Ε. με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός .
 • Επίσης έχω πιστοποιηθεί από το Γ.Ε.ΕΘ.Α. ως τεχνικός δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων κατά την διάρκεια της Στρατιωτικής μου θητείας.
 • Έχω παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδων σχετικά με τον εκπαιδευτικό και τεχνολογικό τομέα καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα Επιχειρηματικότητας των νέων .

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Στον παρελθόν έχω εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων με άκρως σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά έργα.
 • Επιπλέον έχω εργαστεί στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης ως Εκπαιδευτικός Ηλεκτρολογίας σε Επαγγελματικό Λύκειο.
 • Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο εργάζομαι σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ηλεκτρολογικού Υλικού με ισχυρή παρουσία σε όλη την επικράτεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

 • Eνεργό μέλος  ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και  ΟΝΝΕΔ
 • Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.
 • Ενεργό ρόλο και μέλος της επιτροπής στον τομέα της επικοινωνίας και συντονισμού του θείου μου Γρηγόρη Επαμ. Ζαφειρόπουλου στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την Ευρωβουλή το 2014 με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΣΧΟΛΙΕΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 • Συμμετοχή σε αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό τρεξίματος και ποδηλασίας
 • Πρώην αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ για 7 χρόνια
 • Δραστηριοποίηση στον χώρο των φιλοζωικών οργανώσεων
 • Συμμετοχή σε δραστηριότητες αναδάσωσης και συντήρησης πρασίνου

Fb page : Παναγιώτης Μακροποδάρας

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Κατηγορία: