Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: κεντρικό μας σύνθημα «Πρωταγωνιστής ο πολίτης»

 ampatzoglou ypopshfioi1

 

 

Κύρια σημεία ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου κατά τη συνάντηση με τους υποψηφίους και στελέχη του συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή»

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Civitel – Attik Αμαρουσίου, μεταξύ υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών του συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή», ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο συνδυασμός μας, με μόλις 2 μήνες πολιτικής παρουσίας καταγράφει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο έργο που παράγει όσο και στην αποδοχή της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από έμπειρους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους και νέα στελέχη απ’ όλους τους τομείς της κοινωνίας και των επιστημών. Με αίσθημα ευθύνης και με τεκμηριωμένο πρόγραμμα, δίνουμε όλοι μαζί δημιουργικό αγώνα για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

Οι δημοσκοπήσεις αλλά και η καθημερινή συναναστροφή μας με τον κόσμο του Αμαρουσίου, αποτυπώνει το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που γοργά μετατρέπεται σε ρεύμα μεγάλης Νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Λόγω του νέου εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής που μας εγκλώβισε ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να εμπνεύσουμε σε συμπόρευση, όσο το δυνατό περισσότερες υγιείς δυνάμεις, έτσι ώστε ο συνδυασμός μας να έχει ισχυρή πλειοψηφία.

 

Σε κάθε περίπτωση, εγώ προσωπικά εγγυώμαι, πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα κυβερνηθεί σε κλίμα απόλυτης συναίνεσης προκειμένου ο πολίτης να ζει και να εργάζεται στην πόλη μας σε συνθήκες ευημερίας και προοπτικής.

Καταρτίζεται το πρόγραμμα Διοίκησης του Δήμου μας τόσο από εξιδεικευμένες ομάδες εργασίας, όσο και από τη συμμετοχή του κόσμου που συμμετέχει στον ανοικτό διάλογο μέσω του site μας https://marousineaepoxi.gr/mazi/ και μέσω ειδικών εντύπων που διανέμονται σε όλες τις γειτονιές.

Το σύνθημά μας «Πρωταγωνιστής ο πολίτης» γίνεται πράξη μέσα από το ύφος και την ποιότητα των δημοσίων παρεμβάσεών μας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, 11.30 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου καλούμε όλους του Δημότες μας στην εκδήλωσή μας, για παρουσίαση του πολιτικού μας σχεδιασμού και έργου και για τη γνωριμία με όλους τους υποψηφίους και στελέχη του συνδυασμού μας.»

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή».

ampatzoglou ypopshfioi1ampatzoglou ypopshfioi1ampatzoglou ypopshfioi1

 prosklisi abatzoglou 17feb

Κατηγορία: