Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση του Χρυσοστόμου Σχινά στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»

ampatzoglou sxinas

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: Δυναμώνει καθημερινά ο συνδυασμός μας με έμπειρους και διακεκριμένους συμπολίτες μας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο συνδυασμό μας, του διακεκριμένου Μαρουσιώτη Νομικού, Χρυσοστόμου Σχινά.

Ο κύριος Σχινάς είναι διεθνής διαιτητής μπάσκετ, αναγνωρισμένος για την προσφορά του στη πανελλήνια αθλητική οικογένεια και νεολαία.

Καθημερινά ο συνδυασμός μας δυναμώνει με Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες που διαθέτουν εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση και κυρίως αγάπη για την πόλη μας.

Όλοι μαζί οδηγούμε το Μαρούσι στη Νέα Εποχή.

 

Επισυνάπτεται η δήλωση του Χρυσοστόμου Σχινά

 

 

Δήλωση Χρυσοστόμου Γ. Σχινά

Αγαπημένοι μου φίλοι, μετά από την τιμητική πρόταση που δέχτηκα από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του στον αγώνα για το Μαρούσι της Νέας Eποχής. Μιας εποχής που όσο δύσκολη κι αν φαντάζει στα μάτια μας, στην καθημερινότητά μας, τόσο πιο εύκολη πρέπει να την κάνουμε για τους δημότες αυτής της μοναδικής πόλης!!! Για όσους με γνωρίζετε, ξέρετε ότι οι προκλήσεις ποτέ δε στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία μου, για όσους δε με ξέρουν θα χαρώ να σας αποδείξω όσα ισχυρίζομαι. Αν πιστεύετε ότι κάτι μπορώ να προσφέρω κι εγώ στο Δήμο, σας καλώ από σήμερα να στηρίξετε το συνδυασμό μας, που αποτελείται στο σύνολό του από ικανούς και έντιμους ανθρώπους, το Θεόδωρο Αμπατζόγλου και εμένα προσωπικά, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο άνθρωπος είναι ζώον Πολιτικό, ο δε Περικλής στον Επιτάφιο έγραφε, πως αυτόν που δε ασχολείται με τα κοινά, δε το θεωρούμε απράγμονα αλλά άχρηστο. Έχοντας αυτές τις παραδοχές στο μυαλό μου αποφάσισα να κάνω τα πρώτα μου βήματα.  Η Νέα εποχή ξεκίνησε. Μη μείνουμε αμέτοχοι.

  

Χρυσόστομος Γ. Σχινάς

Δικηγόρος Παρ' Αρείω

Στουρνάρη 57, Αθήνα Τ.Κ. 10432

 

Tel.: +302105228240

Fax: +302105243579

Mob.: +306932655465

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Κατηγορία: