Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών: Μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό – Ο κ. Τσίπρας και οι σύμμαχοί του θα το πληρώσουν πολιτικά

ampatzoglou attica tv

Τηλεοπτική παρέμβαση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ATTICA TV (εκπομπή Δημοσκοπήσεις δημοσιογράφος Γιώργος Λαιμός) ερωτηθείς για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε:

 

«Είναι μία μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό. Αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας και τα χειροκροτήματα θράσους… δεν μπορεί παρά να δημιουργήσουν αισθήματα αγανάκτησης σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μία τεράστια αντίθεση ανάμεσα στην πλειοψηφία της Βουλής έτσι όπως ελέγχεται από τον κ. Τσίπρα και τους περιστασιακούς συμμάχους του, από τη μία πλευρά, και από την άλλη πλευρά έχουμε τη βούληση του Ελληνικού λαού έτσι όπως τη ζούμε, τη βιώνουμε όλοι μας, αλλά και έτσι όπως τη μετράμε στις δημοσκοπήσεις και παντού. Έχουμε απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους που κυβερνούν τον τόπο αυτή την ώρα και τη βούληση του Ελληνικού λαού. Έχουμε σαφέστατη αντίθεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Και αυτό θα το δείτε, θα το πληρώσουν πολιτικά αυτοί οι άνθρωποι, σύντομα, στις εκλογές που θα γίνουν, εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές. Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα έχει αποτέλεσμα που θα είναι εις βάρος του Τσίπρα και των συμμάχων του».

Κατηγορία: