Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για τη συστράτευση της Φανής Λέκκα στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»

ampatzoglou fanh lekka

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή στην ομάδα μας, της Φανής Λέκκα, που δίνει σημαντική ώθηση στη προσπάθειά μας για το Μαρούσι της  ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Η Φανή Λέκκα ανήκει σε μία από τις ιστορικότερες Μαρουσιώτικες οικογένειες, είναι ανιψιά του αείμνηστου Δημάρχου Σπύρου Λέκκα, εκπαιδευτικός καθώς και επιχειρηματίας.

Έχει μέσα της την δημιουργικότητα και τη δύναμη για την ενεργό συμμετοχή στο κοινό μας αγώνα.

Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερες δυνάμεις της Μαρουσιώτικης κοινωνίας συντάσσονται μαζί μας, αγκαλιάζουν τη προσπάθειά μας και οδηγούν το Μαρούσι στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΛΕΚΚΑ ΦΑΝΗΣ

Η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά, με οδήγησε στην απόφαση να συστρατευθώ με τον συνδυασμό Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Ως ανιψιά του αείμνηστου Δημάρχου μας Σπύρου Λέκκα, νιώθω την ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά της πόλης που ζώ και αγαπώ. Η φιλοδοξία μου είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Αμαρουσίου καθώς και της ανάδειξής του σε πόλη πρότυπο.

Κατηγορία: