Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για τη συστράτευση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιώργου Ξεζωνάκη από το «Ποτάμι» στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»

 

ampatzoglou theodorakis

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: Ενώνουμε δυνάμεις από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας τα στελέχη του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργο Ξεζωνάκη.

Ο Σταύρος  Θεοδωράκης, Πολιτικός Μηχανικός , Μελετητής σημαντικών έργων  καθώς και υπεύθυνος του Τομέα  Πολιτικής «Αστικό Περιβάλλον και Πολεοδομία» και ο Γιώργος Ξεζωνάκης , Οικονομολόγος  που έχει διατελέσει  στέλεχος μεγάλων εταιριών του ιδιωτικού τομέα και μέλος του Δ.Σ. Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου καθώς και μέλος του Δ.Σ. της «Ενωσης Κρητών Αμαρουσίου».

Η παρουσία τους είναι τιμή για μας και δίνει ιδιαίτερο δυναμισμό στη προσπάθειά μας που διαρκώς αγκαλιάζεται από ευρύτερους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.

Προχωράμε δυνατά για το Μαρούσι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

 

Επισυνάπτεται δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιώργου Ξεζωνάκη

 

ΔΗΛΩΣΗ

Στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της Τοπικής Οργάνωσης  του Κινήματος μας, «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», εντασσόμαστε σήμερα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη».

Συστρατευόμαστε στην προσπάθεια του Θεόδωρου Αμπατζόγλου γιατί πιστεύουμε πως θα είναι ένας αποτελεσματικός και δημιουργικός Δήμαρχος για το Μαρούσι.

Ενώνουμε μαζί του δυνάμεις για να προστατέψουμε όσα καλά έχουν γίνει και φιλοδοξούμε να εκλεγούμε για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πολιτικές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή στην Πόλη μας.

Σταύρος Μ. Θεοδωράκης

Γιώργος Ξεζωνάκης

 

 

 

ampatzoglou theodorakis

 

ampatzoglou theodorakis

 

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

 

Κατηγορία: