Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση του Δημήτρη Σμυρνή στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής».

ampatzoglou smyrnhs

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: Κάθε μέρα που περνά, ο συνδυασμός μας γίνεται και πιο δυνατός.

 

«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε τη συστράτευση με το συνδυασμό μας του Δημήτρη Σμυρνή,  Δικηγόρου, Δημοτικού Συμβούλου και π. Αντιδημάρχου.


Ο Δημήτρης Σμυρνής θα βοηθήσει αποφασιστικά τη συλλογική μας προσπάθεια για την Νέα Εποχή στο Μαρούσι.


Ο συνδυασμός μας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πρόγραμμα,  προχωρά σε μία νικηφόρα πορεία, που εκφράζει το σύνολο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.»


Επισυνάπτεται η δήλωση του Δημήτρη Σμυρνή

 

 

 

Δήλωση Δημητρίου Σμυρνή

 

Mαρούσι 8 Ιανουαρίου 2019

Συνδημότες - Συνδημότισσες,

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η αγάπη και το πάθος για τη γενέτειρα μου το Μαρούσι, με ώθησε εδώ και εννέα χρόνια στην ενασχόλησή μου με τα κοινά από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Αυτά αποτέλεσαν και αποτελούν το μοναδικό κριτήριο και εφαλτήριό μου για να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ με πίστη και συνέπεια το θεσμό και τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάντα στο πλαίσιο του Δήμου Αμαρουσίου.

Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, που εκφράσθηκε μέσω της ψήφου σας σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το 2010 και το 2014.

Από πλευράς μου, εκτιμώντας την πολυετή προτίμηση σας προς το πρόσωπό μου, και μετά από ώριμη σκέψη και αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της χώρας μας και της δημιουργικής σταθερότητας που πρέπει να έχει ο Δήμος τα προσεχή έτη, να εξακολουθήσω να συμμετέχω ενεργά στα δημοτικά δρώμενα, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαΐου, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου την παράταξη “ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’’ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσω να είμαι αντάξιος

των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης σας.

Δημήτριος Σμυρνής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου – Δικηγόρος

 

Κατηγορία: