Επανεκκίνηση του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου - Πρώτο ξεκινά το Δημοτικό Ωδείο τη Δευτέρα 18 Μάϊου 2020

ampatzoglou peppas

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Πολιτισμός στο Μαρούσι παρέμεινε ενεργός ακόμη και την περίοδο των έκτακτων μέτρων»

Σημαντική η συμβολή των δασκάλων της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), στη διατήρηση της φλόγας του Πολιτισμού και των Τεχνών που μέσω του διαδικτύου συνέχισαν τις δραστηριότητες με τους μαθητές του Δήμου, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Τα μαθήματα που αφορούσαν στην online συνέχιση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Τέχνης και του Πολιτισμού, συντονίστηκαν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα με τη συμμετοχή των καθηγητών των αντιστοίχων τμημάτων,  όπου ήταν εφικτή αυτή η υπηρεσία, όπως στη μουσική, το χορό, τις χειροτεχνίες κ.α.

 

Με αφορμή την επανεκκίνηση των τμημάτων Τέχνης και Πολιτισμού ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει:

«Με το σύνθημα “Ξεκινάμε πάλι Ασφαλείς” καλούμε τους μαθητές μας να επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας υπό τους νέους όρους υγιεινής όπως προβλέπεται από τις σχετικές επίσημες οδηγίες. Ξεκινάμε πάλι, με Ασφάλεια και αγάπη για τον Πολιτισμό του τόπου μας».

Τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αμαρουσίου που ξεκινούν τη Δευτέρα 18 Μάϊου 2020, αφορούν στους μαθητές άνω των 11 ετών. Για την έναρξη των υπολοίπων τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού αναμένονται νεότερες οδηγίες από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και αναλόγως θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Πληροφορίες για τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου από  Δευτέρα – Παρασκευή (10:00 – 18:00)  στα τηλέφωνα 210 6180085 και 210 6148717.

ampatzoglou peppas

Κατηγορία: