Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου οι εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών

ergatikes6

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο εθελοντισμός στην καθαριότητα απαραίτητο στοιχείο για μία ευπρεπή πόλη»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, με την εθελοντική συμμετοχή και των κατοίκων, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού  όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και με προτεραιότητα τους κοινόχρηστους χώρους συγκέντρωσης πολιτών.

Μετά το πέρας των εργασιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Διαπιστώνεται για μία ακόμη φορά, πως όταν η ατομική ευθύνη ταυτίζεται με τη συλλογική – και στην καθαριότητα - τότε έχουμε ως αποτέλεσμα ένα Μαρούσι όμορφο και θελκτικό για να ζεις».

Παρόντες στις εργασίες καθαριότητας, ήταν ακόμη η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Κωνσταντίνα Κοσμίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Δημήτρης Κοσμίδης και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

ergatikes6ergatikes6ergatikes6ergatikes6ergatikes6

Κατηγορία: