Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός εσπερινός εις μνήμην του Αγίου Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Μεγάλου

HABS0005 1600x1067

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τελέσθηκε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός εσπερινός εις μνήμην του Αγίου Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Μεγάλου, στον ομώνυμο ΙΝ του Σικιαριδείου Ιδρύματος, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κυρίλλου και των: Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Νικάνωρ Καραγιάννη, Αρχιερατικού Περιφερείας Αμαρουσίου Αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Κατάρα και Αρχιερατικού Επιτρόπου Πεύκης – Λυκόβρυσης Αρχιμανδρίτη Ευστράτιου Δελατόλα.

Μετά το πέρας του εσπερινού η Πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα, ενημέρωσε τον Δήμαρχο, τον Μητροπολίτη και τους παρευρισκομένους για την πορεία του Ιδρύματος και τις ανάγκες του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για τη στήριξη που προσφέρει από την πρώτη ημέρα της διοίκησής του στο Δήμο προς το Φορέα.

Παρόντες ακόμη: ο Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Β1 Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης , ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, Μέλη  Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος και ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ. Στέφανος Κούτρας.

HABS9639 1600x1067HABS9639 1600x1067

Κατηγορία: