Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση Μαρίνας Παππά στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»

ampatzoglou pappa

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Συμπολίτες μας με εμπειρία, προσφορά και επιστημονική κατάρτιση στις κοινωνικές δομές, εγγυώνται τον ανθρώπινο χαρακτήρα του Αμαρουσίου της Νέας Εποχής»

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στην ομάδα μας, της Μαρίνας Παππά, που δίνει σημαντική ώθηση στη προσπάθειά μας για το Μαρούσι της  ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Η Μαρίνα Παππά ζει στο Μαρούσι από το 2006, έχει σπουδάσει κοινωνική λειτουργός με εξειδίκευση στους τομείς πρόληψης της νεανικής εγκληματικότητας. Διατηρεί, Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Απασχόλησης ενηλίκων και παιδιών στο Μαρούσι.

Η αγάπη της για τα κοινά, ο ζήλος και η δυναμική της προσωπικότητα θα ενισχύσει τον κοινό μας αγώνα.

Συμπολίτες μας με εμπειρία και προσφορά στις κοινωνικές δομές εγγυώνται τον ανθρώπινο χαρακτήρα του Αμαρουσίου της Νέας Εποχής

Ακολουθεί δήλωση και βιογραφικό της κας Μαρίνας Παππά.

 

======================================

Υποψηφιότητα - Βιογραφικό Παππά Μαρίνας

Αγαπητές-οι Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες ,

Ως νέα επιχειρηματίας, ενεργή δημότης και καθημερινώς εξυπηρετούμενη στις δομές του δήμου μας (παιδικοί σταθμοί, δημοτική συγκοινωνία, φορείς τεχνών και αθλητισμού, παιδικά πάρκα κλπ ), ως τέως υπάλληλος καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας του δήμου μας, ως πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός και -φυσικα- ως μητέρα έχω αφουγκραστεί και βιώσει τους παλμούς της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μου και της πόλης μας ποικιλοτρόπως και από πολύπλευρη σκοπιά.

Η συμμετοχή μου στα κοινά αφορά την υποχρέωση , αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη να δραστηριοποιείται αεναώς άμεσα ή έμμεσα για το παρόν και το μέλλον του τόπου, όπου ζει και μεγαλώνει.

Ο κύριος Αμπατζόγλου προσκαλεί τον καθένα από εμάς τους Μαρουσιώτες να συμβάλλουμε σε αυτό θέτοντας εμάς τους πολίτες ως τους Πρωταγωνιστές, για αυτό και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση και την ένταξή μου στον συνδυασμό “ΜΑΡΟΥΣΙ _ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ” - “ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ”.

______________________________________

Βιογραφικό Σημείωμα:

Κατοικώ στον δήμο μας από το 2006, έχω μία κόρη 12 ετών, έχω σπουδάσει κοινωνική λειτουργός με εξειδίκευση τους τομείς πρόληψης της νεανικής εγκληματικότητας, ενώ από το 2016 διατηρώ Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Απασχόλησης ενηλίκων και παιδιών σε συνοικία στο Μαρούσι.

 

Κατηγορία: